Antena Meniu Search
x

Video Roata panoramică din Drumul Taberei. Preţul celor 6 minute în care poţi vedea Bucureştiul de la 33 de metri înălţime

Târgurile de Crăciun sunt pline în Capitală. Încă o roată panoramică a fost inaugurată miercuri în cel mai vizitat parc din oraş, din Drumul Taberei. Iată cât costă un bilet.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 30.11.2022, 21:43

Vezi și

"E minunată experienţa, mai ales pentru copii. Dincolo de patinoar şi de carusel, acest târg are o atracţie principală nouă acum. Dacă zilele trecute patinoarul era plin, aucm cea mai mare coadă este la roata panoramică. Oamenii vor să vadă de sus luminiţele de Crăciun. Vorbim despre un bilet care costă 25 de lei, la fel ca şi în Piaţa Constituţiei. Programul începe la ora 12, la prânz, şi se încheie undeva la ora 22:00-23:00, când se închide şi târgul. Cursa durează 6 minute, în roata din Drumul Taberei. Este un spectacol pentru toţi privitorii", spune Mădălina Iacob, reporter Observator.

Roata panoramică de la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei

"Este a doua roată panoramică inaugurată în Capitală, după cea de la Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei, dar ştim că în Bucureşti există mai multe roţi de acest fel, chiar şi în afara sezonului de iarnă. Roata are 33 de metri înălţime, este adusă din Germania şi este una dintre cele mai rezistente roţi de acest fel din toată lumea", adaugă Mădălina Iacob, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Roata panoramică din Drumul Taberei. Preţul celor 6 minute în care poţi vedea Bucureştiul de la 33 de metri înălţime