Antena Meniu Search
x

Român din Spania, judecat pentru abuzuri sexuale în serie. "Violatorul din Gipuzkoa" le trimitea victimelor videoclipuri editate și montate cu violurile

Un român, în vârstă de 37 de ani, tată a doi copii, ar putea primi până la 12 ani de închisoare pentru că a agresat sexual 5 femei. Denumit "violatorul în serie din Gipuzkoa", acesta trimitea videoclipuri cu abuzurile victimelor sale, majoritatea românce, rude ale colegilor săi de serviciu, scrie stiridiaspora.ro.

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 15:04

Român din Spania, judecat pentru abuzuri sexuale în serie. "Violatorul din Gipuzkoa" le trimitea victimelor videoclipuri editate și montate cu violurile
- diariovasco.com

Procesul împotriva violatorului în serie din Gipuzkoa a scos la iveală cruzimea cu care individul îşi trata victimele sale, scrie La Vanguardia. În cadrul ședinței de marți, care a avut loc la Tribunalul Provincial din Gipuzkoa pentru agresiuni care s-au petrecut 2015 în orașul Lasarte-Oria, una dintre victime a dezvăluit că inculpatul i-a trimis victimei un videoclip editat al violului, cu muzică și text.

Inculpatul, un bărbat în vârstă de 37 de ani, tată a doi copii, este de naţionalitate română, aceeași cu cea a victimelor sale. Ancheta îl leagă de cinci infracțiuni, toate de natură sexuală, comise între 2012 și 2019. El riscă o pedeapsă de 11 ani de închisoare.

Românul, acuzat de violuri în serie

În cadrul ședinței pentru abuzul din 2015, probat după ce autoritățile i-au confiscat un laptop, precum și mai multe stick-uri de memorie care conțineau documente grafice și audiovizuale ale violurilor, mai mulți agenți au reușit să identifice alte patru femei pe care acesta le-a agresat în mai multe rânduri și care nu figurau în dosarele de anchetă.

Pe acelaşi subiect

De altfel, anchetatorii subliniază că unele dintre victime au agresate chiar și de 11 ori. În ceea ce privește starea în care se aflau victimele, aceștia au precizat că acestea erau "inconștiente, ca și cum ar fi dormit", în timp ce inculpatul "le-a mișcat și le-a penetrat vaginal și oral".

Victimele erau tot românce, rude ale colegilor săi de serviciu

Unul dintre ofițerii de poliție chemați să depună mărturie a precizat că femeile, deși forțate să întrețină relații sexuale cu agresorul, nu au depus plângere împotriva acestuia. Ofițerul a mai dezvăluit că victimele sunt rude ale colegilor de serviciu ai inculpatului, care ar fi fost, de asemenea, ameninţate, agresate şi constrânse și deposedate de cheile de la casele lor. 

Românul a fost arestat pentru prima dată chiar la locul său de muncă, la o firmă din Lazkao, în iulie 2019, şi îşi va afla pedeapsa miercuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Român din Spania, judecat pentru abuzuri sexuale în serie. "Violatorul din Gipuzkoa" le trimitea victimelor videoclipuri editate și montate cu violurile