Antena Meniu Search
x

Video Cum a fost descoperit "Demonul", românul din Spania "obsedat de fetițe". Retras, dar amabil, câştiga rapid încrederea victimelor

Un român a violat 24 de fetiţe in Spania. Copilele erau fiicele prietenilor şi rudelor, români şi ei. Ororile au durat cel puţin 7 ani, timp în care bărbatul le-a filmat şi le-a distribuit pe grupuri frecventate de pedofili. Procurorii cer 286 de ani de închisoare pentru el. Mărturiile sunt cumplite şi au puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 16.02.2022, 19:59

Vezi și

Bărbatul îşi alegea victimele, fetiţe între 4 şi 13 ani, din cercurile apropiaţilor: prieteni, vecini, rude. Se oferea să le aducă pe copile de la şcoală sau să le supravegheze în timp ce părinţii lor erau la muncă. Retras, dar amabil, câştiga rapid încrederea adulţilor mai ales că făceau parte din aceeaşi comunitate de români stabiliţi în Madrid. Abuzurile aveau loc în casa în care locuia cu soţia şi cei doi copii unde individul ascunsese camere de supraveghere. Filma ororile, apoi clipurile erau distribuite online, pe grupuri obscure frecventate de pedofili din toată lumea. 

Elisa Rebollo, Poliția Națională din Spania: Imaginile au fost răspândite pe o reţea pe care poliţia din lumea întreagă o urmăreşte şi unde sunt distribuite imagini de pornografie infantilă cu scopul de a depista autorii acestor fapte.

Poliţiştii din Australia au fost cei care au adunat dovezile şi au atenţionat autorităţile spaniole

Deşi chipul românului nu apare în clipuri, agenţii l-au identificat după un tatuaj pe care bărbatul îl are pe mâna stângă. În momentul în care a fost arestat, în vara lui 2018, poliţiştii identificaseră 5 copii pe care românul îi abuzase. Între timp, poliţia a descoperit noi înregistrări şi videoclipuri, iar numărul a crescut la 24.

Pe acelaşi subiect

Un cuplu de români care a depus mărturie în proces a povestit că bărbatul a stat în casă cu ei două luni, timp în care le-a abuzat sexual ambele fiice. Faptele au avut loc între 2012 şi 2018. 

Românul, în vârstă de 46 de ani, era obsedat de minore

Elisa Rebollo, Poliția Națională din Spania: A fost reţinut la Madrid un periculos prădător sexual, obsedat de fetiţe la prepubertate. Deţinutul este un bărbat de 46 de ani, de naţionalitate română, aşa cum sunt şi victimele lui. Una dintre ele este rudă cu acuzatul. 

Procesul a început ieri, în Spania. Procurorii cer o pedeapsă de 286 de ani şi despăgubiri între 10 şi 20 de mii de euro pentru fiecare copil abuzat. În apărarea lui, românul spune că toate abuzurile au avut loc când era beat şi că suferă de alcoolism de la 14 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Cum a fost descoperit "Demonul", românul din Spania "obsedat de fetițe". Retras, dar amabil, câştiga rapid încrederea victimelor