Antena Meniu Search
x

Video România, pe drumuri. Coloane de maşini uriaşe, de 5 km, pe Transfăgărăşan şi pe DN1. Aglomeraţie e şi pe Autostrada Soarelui, unde poliţia face controale

Pe DN 1 Ploieşti-Braşov s-au format coloane de maşini pe sensul de urcare spre Braşov, cât şi între staţiunile Predeal-Buşteni, în direcţia către Ploieşi, informează marţi Centru Infotrafic din IGPR. Coloane de maşini sunt formate şi pe DN7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, pe DN 7C Transfăgărăşan sunt coloane pe aproximativ 5 km.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 15.08.2023, 17:37

Vezi și

Aglomeraţie în trafic şi coloane de autovehicule sunt formate şi pe DN 39 Constanţa - Vama Veche, iar valorile de trafic pe A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către Capitală sunt ridicate.

Astfel, conform sursei citate, valorile de trafic marţi după-amiază sunt următoarele:

  • DN 1 Ploieşti - Braşov: coloane de autovehicule între Nistoreşti - Comarnic şi Buşteni, pe sensul de urcare spre Braşov, precum şi între staţiunile Predeal - Buşteni, în direcţia către Ploieşti.
  • DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu: coloană de autovehicule între Brezoi - Călimăneşti, pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea.  
  •  DN 7C Transfăgărăşan: coloană de aproximativ 5 kilometri în zona Cabanei Bâlea Lac, pe ambele sensuri de mers.
  • DN 39 Constanţa - Vama Veche: coloane de autovehicule între Agigea - Eforie Nord, pe sensul către Vama Veche, precum şi între Tuzla - Eforie Nord, în direcţia către Constanţa.  
  • A1 Bucureşti - Piteşti: trafic normal.
  • A2 Bucureşti - Constanţa: valori de trafic ridicate pe sensul de mers către capitală, cu o medie de 50 autovehicule/minut.
  • A3 Bucureşti - Ploieşti: trafic normal.
  • A4 Ovidiu - Agigea: valori de trafic în creştere pe sensul de mers dinspre litoral.

Ce măsuri a luat Poliţia Română

În ultimele 5 ore a început să se aglomereze pe Autostrada Soarelui. Circulă cam 50 de maşini pe minut, dublu faţă de media normală. În urmă cu doar câteva minute un şofer a fost detectat de aparatul DrugTest că a consumat droguri înainte de a se urca la volan. Poliţiştii au avut multă treabă în ultimele ore pentru au descoperit mai mulţi şoferi care erau atât beţi, cât şi drogaţi la volan. Au fost ridicaţi de poliţişti şi duşi la spital pentru a li se face probele de sânge.

Acţiunea Poliţiei continuă şi în orele următoare. Traficul de pe Autostrada Soarelui este monitorizat atât de la sol, de patrulele Poliţiei, cât şi din aer, de un elicopter. Sfaturile poliţiştilor e să conduceţi prudent şi să respectaţi limita de viteză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » România, pe drumuri. Coloane de maşini uriaşe, de 5 km, pe Transfăgărăşan şi pe DN1. Aglomeraţie e şi pe Autostrada Soarelui, unde poliţia face controale