Antena Meniu Search
x

Video România, pe locul 1 în UE la importat fructe și legume din Turcia. În primele 6 luni din an am cumpărat de 180 de milioane de dolari

Producția internă de fructe și legume crește numai după cum vrea dictează vremea. Țara noastră devine una dintre cele mai mari piețe de vânzare pentru alte state. Numai din Turcia am important cu peste 40% mai multe fructe și legume față de anul trecut. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 14.07.2023, 08:52

Vezi și

Cifrele arată bine dacă le privești din poziția vânzătorului, iar țara noastră este în top 3 când vine vorba de importuri și fructe din Turcia. Mai mult decât noi, doar Rusia a cumpărat iar în Uniunea Europeană suntem pe primul loc, depășind chiar și Germania.

În total, am cumpărat în primele șase luni ale anului fructe și legume din Turcia de 180 de milioane de dolari. O creștere cu 42% mai mare față de anii anteriori, așa scrie presa Turcă. Roșiile, ardeii și mandarinele sunt cele mai cumpărate fructe și legume. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » România, pe locul 1 în UE la importat fructe și legume din Turcia. În primele 6 luni din an am cumpărat de 180 de milioane de dolari