Antena Meniu Search
x

Video România, singurul stat din lume care a obținut un rating "excepțional" privind recolta agricolă din 2021

Anul acesta, agricultura ne pune pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Avem o producție agricolă de excepție. Nu o spunem noi, ci un organism internațional care supraveghează evoluția recoltelor din întreaga lume. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 09.08.2021, 13:51

Vezi și

România este singurul stat din lume care a reușit să obțină anul acesta, ratingul de "excepțional" în ceea ce privește recolta agricolă. Specialiștii din domeniu spun că este un moment de referință și se readuce în atenția lumii întregi potențialul agricol pe care îl are țara noastră. 

Pe de altă parte, agricultorii nu sunt atât de fericiți și spun că este și momentul ca oficialii din minister să-și reamintească de angajamentele din campaniile pe care le au față de ei și de promisiunile făcute în campaniile electorale.

Asta deoarece, spun agricultorii, producția record care s-a obținut anul acesta în țară se datorează în primul rând investițiilor făcute de chiar de ei și de mediul privat.

Acest mecanism care a dat calificativul țării noastre a fost înființat în 2011 și funcționează la nivel gloal în baza unor imagini captate prin satelit. Din el fac parte guvernele unor țări din întreaga lume. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » România, singurul stat din lume care a obținut un rating "excepțional" privind recolta agricolă din 2021