Antena Meniu Search
x

Românii au luat cu asalt pagina de Facebook a Ambasadei Austriei: "Să vă fie rușine!" sau "Marionetele lui Putin", printre cele peste 1.300 de comentarii

Românii au postat sute de comentarii pe pagina de Facebook a Ambasadei Austriei la București, după ce această țară s-a opus aderării României la spațiul Schengen, notează Mediafax.

De Redactia Observator la 08.12.2022, 21:45
Românii au luat cu asalt pagina de Facebook a Ambasadei Austriei: "Să vă fie rușine!" sau "Marionetele lui Putin", printre cele peste 1.300 de comentarii

„Mă pregătesc să anulez un citybreak la Viena în favoarea Oslo sau Stockholm. Zborul Austrian airlines, hotel, concert, muzee, cafenele și restaurante pentru patru persoane = câteva mii de euro. Austria, a fost frumos cât ne-am respectat reciproc. Și recomand Tirolul de Sud celor care nu au încercat schiul în Italia, mâncarea e fantastică”, a comentat pe Facebook un român care a anunțat că își va închide contul la una dintre băncile cu acționar austriac. „Să vedem dacă niște transfer de capital pt lipsa de lichidități pune ceva presiune la Viena. O fi simbolică, dar na, banii mei nu sunt simbolici și stau mai bine într-o bancă românească”, a adăugat acesta.

Peste 1.300 de comentarii erau joi seara postate pe pagina de Facebook a Ambasadei Austriei la București

„E timpul să schimbăm destinația vacanțelor, mulțumim pentru oportunitatea de a descoperi ale locații. Poate nu sunt turistul cel mai important, dar sigur sunt una dintre picăturile care vă vor goli paharul!”, a postat un alt român.

„Să vă fie rușine! Ați ales să faceți jocurile lui Putin și ale Rusiei în detrimentul partenerilor din Uniunea Europeană!”, spune un alt internaut. „Prin blocarea intrării României în Schengen, politicienii austrieci demonstrează că sunt marionete ale Rusiei lui Putin. Aceasta să fie moștenirea Austriei în istorie?”, se întreabă un alt utilizator.

„Vreau ca autoritățile române doar să respecte legislația și să facă niște verificări și controale absolut legale firmelor austriece și să aplice eventualele sancțiuni la limita maximă”, a scris un român. Peste 1.300 de comentarii erau joi seara postate pe pagina de Facebook a Ambasadei Austriei la București.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Românii au luat cu asalt pagina de Facebook a Ambasadei Austriei: "Să vă fie rușine!" sau "Marionetele lui Putin", printre cele peste 1.300 de comentarii