Antena Meniu Search
x

Video Ruptă de beată, o angajată MApN a lovit un biciclist cu maşina şi a fugit de la locul accidentului. Avea o alcoolemie de peste 1,7 mg/l

Cursa nebună a unei şoferiţe care s-a urcat beată la volan s-a încheiat cu un pas înainte de a se transforma într-o tragedie. Femeia, angajată la MApN, a lovit un biciclist de 65 de ani cu maşina şi a părăsit locul accidentului. Avea o alcoolemie de peste 1,7 mg/l alcool pur în aerul expirat.

de Redactia Observator

la 12.04.2023, 11:05

Vezi și

Potrivit Radio Dorna, marţi seară, pe strada Bârnărel din municipiul Vatra Dornei, un bărbat de 65 de ani, care se deplasa pe marginea carosabilului, pe lângă bicicletă, a fost lovit de o maşină condusă de către o femeie în vârstă de 31 de ani.

În urma accidentului, bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis, iar şoferiţa a părăsit locul accidentului. Femeia a fost găsită la câteva sute de metri de locul accidentului şi, potrivit martorilor citaţi de Radio Dorna, dormea cu capul pe volan.

Şoferiţa avea o alcoolemie de 1,72 mg/l

Poliţiştii au testat-o cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat o concentraţie de 1,72 mg/l alcool pus în aerul expirat.

Şoferiţa este militar profesionist, angajată în cadrul unităţii militare din Prundu Bârgăului, judeţul Bistriţa - Năsăud. În cauză se efectuează cercetări pentru "conducerea unui autovehicul, în stare de ebrietate", "vătămare corporală" şi "părăsirea locului accidentului", cercetarile urmând a fi preluate de către procurorii din cadrul Parchetului Militar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ruptă de beată, o angajată MApN a lovit un biciclist cu maşina şi a fugit de la locul accidentului. Avea o alcoolemie de peste 1,7 mg/l