Antena Meniu Search
x

S-a aflat cauza morţii lui Mădălin, bărbatul de 40 de ani care a murit într-o piscină din Târgu Jiu. Ultimele momente din viaţa lui au fost filmate

Mădălin, bărbatul de 40 de ani, care s-a înecat într-o piscină din Târgu Jiu a făcut infarct. Este concluzia la care au ajuns medicii legişti, în urma efectuării necropsiei, informează reporterul Observator Diana Spereţoiu. 

de Monica Palade

la 29.06.2022, 10:20

Bărbatul se afla în apă, înotând aproape de mal. Ultimele momente din viaţa sa au fost surprinse fără voie de o femeie, care îşi filma soţul şi copilul în timp ce se jucau. La un moment dat bărbatul dispare sub apă, fără ca cineva să îşi dea seama că s-a întâmplat ceva grav. 

Ultimele momente din viaţa sa, filmate

Abia după trei două minute se declanşează panica. Însă pentru Mădălin clipele au fost fatale. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Bărbatul venise la piscină cu un prieten şi erau deja de câteva ore.vÎn momentul în care s-a produs tragedia, în întregul complex, erau aproximativ 500 de persoane. În ciuda eforturilor, bărbatul nu a putut fi salvat. Mădălin abia împlinise 40 de ani. Venise de la câţiva kilometri distanţă - din comuna Băleşti - la piscina din Târgu Jiu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » S-a aflat cauza morţii lui Mădălin, bărbatul de 40 de ani care a murit într-o piscină din Târgu Jiu. Ultimele momente din viaţa lui au fost filmate