Antena Meniu Search
x

Video S-a dus la dentist pentru o măsea, dar a rămas fără bani și fără cheile de la mașină. Furt ca în filme la Galați

Furt bizar într-un cabinet de stomatologie din Galaţi. Crezând că nu îi vede nimeni, doi indivizi au intrat în holul unităţii medicale şi s-au îndreptat, ţintă, spre cuierul de la intrare. Totul a fost surprins însă de sistemul de supraveghere video. Unul dintre hoţi controlează geaca, sustrage bani şi obiecte din buzunare, apoi părăseşte incinta cabinetului.

de Adrian Obreja

la 12.01.2024, 14:21

Vezi și

Cei doi hoți nu au fost identificați nici până la această oră, deși sunt căutați încă de seara trecută. Totul s-a întâmplat în interiorul unui cabinet stomatologic, unde păgubitul de 42 de ani s-a dus pentru o intervenție medicală.

A rămas fără bani și fără cheile de la mașină

Era singurul pacient din clinică în acel moment, iar în imagini se vede cum hoții intră în holul principal, observă că nu era nimeni la recepție și se duc direct la geaca lăsată în cuier. Au luat de acolo portofelul cu 2500 de lei, dar și cheia de la mașină. Nimeni nu a sesizat nimic decât în momentul în care bărbatul a vrut să plătească serviciile medicale.

Atunci a văzut că nu are bani și medicul s-a uitat pe imaginile de pe camerele de supraveghere și au sunat la poliție. Oamenii legii au demarat procedurile de identificare. Dacă vor fi prinși, hoții vor fi acuzați de furt calificat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » S-a dus la dentist pentru o măsea, dar a rămas fără bani și fără cheile de la mașină. Furt ca în filme la Galați