Antena Meniu Search
x

S-a întors roata. Un taximetrist a fost jefuit de un client luat din Centrul Vechi al Capitalei. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere

Un taximetrist din Bucureşti a fost jefuit chiar de un client pe care l-a luat din Centrul Vechi. Tânărul i-a luat toţi banii din portofel. Imaginile de-a râsul plânsul au fost surprinse de o cameră de supraveghere. 

de Redactia Observator

la 04.01.2024, 15:53

Vezi și

Un șofer de taxi a fost tâlhărit în Capitală de un client pe care l-a luat din Centrul Vechi. Agresorul a fost prins de polițiști, el fiind cunoscut pentru mai multe infracțiuni comise.

Taximetrist jefuit de un client, în Bucureşti

Poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi au reținut un tânăr, în vârstă de 21 de ani, cercetat într-un dosar penal de tâlhărie calificată.

„La data de 2 ianuarie 2024, Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi a fost sesizat, prin sistem 112, de către un bărbat, șofer al unei companii de taximetrie, cu privire la faptul că, în jurul orei 04.30, în timp ce se afla în autoturismul staționat la o intersecție din Sectorul 3, pasagerul acestuia i-ar fi sustras un portofel, în care se aflau 5.000 de lei, iar pentru a-și asigura scăparea, ar fi folosit forța fizică”, spun polițiștii din Capitală, potrivit Mediafax.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că agresorul este un tânăr în vârstă de 20 de ani, cunoscut pentru mai multe infracțiuni.

Tânărul a fost depistat într-o localitate din județul Ilfov și a fost condus la audieri, iar în probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală. Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Politie pentru Centrul Vechi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Copilul dumneavoastră a fost victima bullying-ului?

Observator » Evenimente » S-a întors roata. Un taximetrist a fost jefuit de un client luat din Centrul Vechi al Capitalei. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere