Antena Meniu Search
x

Video Săptămâna Modei de la Paris. Zeci de vedete de la Hollywood au luat parte la o prezentare de modă atipică, pentru a susţine egalitatea între sexe

Ploaie de stele la Turnul Eiffel. Stele ... de cinema. Staruri de la Hollywood au defilat alături de modele într-o prezentare de modă specială, parte a unei campanii de conştientizare a hărţuirii femeilor în spaţiul public.

de Redactia Observator

la 04.10.2021, 19:55

Vezi și

Muzică, dans şi ţinute extravagante în culori vii sau alb-negru. O prezentare stradală, atipică pentru Săptămâna Modei de la Paris. Mesajul însă este unul puternic: egalitate între sexe şi oprirea abuzului asupra femeilor.  

Iar vedetele au transmis perfect mesajul. La 76 de ani, Helen Mirren, câştigătoarea premiului Oscar a fost cea mai spectaculoasă şi apreciată apariţie de pe podium. Iar cântăreaţa Camilla Cabello a fost un exemplu de eleganţă şi feminitate într-o rochie rochie cu imprimeuri florale roz şi verzi. Contestată de mulţi după procesul cu fostul soţ Johnny Depp, Amber Heard a defilat plină de energie şi de ... culoare.  Iar actorul Nikolaj Coster-Waldau, cunoscut pentru rolul din Game of Thrones, a defilat alături de fiica sa, Safina.

"Lumea a trecut prin atât de multe în ultimul an şi jumătate şi cred că este un moment binecuvântat că suntem împreună aici şi sărbătorim femeile", spune actriţa Aishwarya Rai.

Este al patrulea an în care compania organizează o astfel de prezentare la Săptămână a Modei de la Paris. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Săptămâna Modei de la Paris. Zeci de vedete de la Hollywood au luat parte la o prezentare de modă atipică, pentru a susţine egalitatea între sexe