Antena Meniu Search
x

Şapte tineri obligaţi să muncească până la epuizare la o fermă din Argeş. Dormeau în corturi şi maşini şi mâncau doar pâine

Descoperire şocantă într-o localitate din judeţul Argeş. Şapte tineri, printre care şi un minor, erau exploataţi de un individ, la ferma acestuia. Cu toţii erau puşi să muncească până la epuizare şi ţinuţi în condiţii improprii.

Ana Maria Munteanu
de Ana Maria Munteanu

la 28.06.2024 , 10:33

Totul a ieşit la iveală după ce minorul, un băiat în vârstă de 17 ani, a reuşit să fugă de la ferma de oi a individului şi a fost văzut pe stradă de o patrulă de poliţie. Acesta le-a atras atenţia agenţilor pentru că era sumar îmbrăcat, murdar şi debusolat. Aşa a ieşit la iveală faptul că atât el, cât şi alţi 6 tineri, au fost racolaţi de aici, din Gara de Nord.

Erau puşi să muncească până la epuizare

După descinderile procurorilor DIICOT, în patru locaţii din judeţul Argeş şi din Capitală, s-a descoperit că era vorba despre o reţea organizată care se ocupa cu exploatarea prin muncă a unor persoane care nu se puteau apăra. Cei şapte tineri erau obligaţi să muncească până la epuizare, iar deseori primeau ca hrană doar pâine goală. Mai mult, aceştia erau obligaţi să doarmă în corturi sau într-o maşină.

Vezi și

Mai şocant este că niciuna dintre victime nu era căutată de familie şi toţi aveau probleme în a înţelege prin ce trec. Toţi şapte au ajuns acum în grija statului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 8 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Şapte tineri obligaţi să muncească până la epuizare la o fermă din Argeş. Dormeau în corturi şi maşini şi mâncau doar pâine