Antena Meniu Search
x

UPDATE: Descoperire MACABRĂ: Cadavrele a 6 ADOLESCENȚI au fost găsite într-un șopron, după o petrecere

Potrivit autorităţilor, cauza decesului ar putea fi intoxicarea cu monoxid de carbon. Tinerii ar fi aprins un foc în cuptorul aflat în magazie.

Potrivit autorităţilor, cauza decesului ar putea fi intoxicarea cu monoxid de carbon. Tinerii ar fi aprins un foc în cuptorul aflat în magazie.

Cadavrele a șase tineri au fost descoperite pe o proprietate, în Germania. Trupurile adolescenților erau într-un șopron, în orașul german Arnstein (landul Bavaria), la circa 90 de kilometri est de Frankfurt, a anunțat duminică poliția, informează DPA.

Cadavrele au fost descoperite de către proprietarul terenului, care, de altfel, e tatăl a doi dintre adolescenți.

Cei șase tineri — fete și băieți — aveau vârste cuprinse între 18 și 19 ani. Cu o seară în urmă, participaseră la o petrecere privată în grădină. Cum nu mai avusese vești de la tineri în timpul nopții, tatăl celor doi tineri - o fată și un băiat - a mers la locul petrecerii pentru a se asigura că totul este în regulă. A găsit în schimb cadavrele copiilor și ale altor 4 adolescenți.

Pe acelaşi subiect

El a chemat serviciile de urgență, iar la fața locului a fost trimisă o brigadă de pompieri și un medic. Un consilier psihologic și un preot au fost chemați pentru a oferi sprijin rudelor tinerilor decedați.

Potrivit poliției, cauza morții este neclară, dar potrivit primelor constatări nu a fost vorba despre o moarte violentă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » UPDATE: Descoperire MACABRĂ: Cadavrele a 6 ADOLESCENȚI au fost găsite într-un șopron, după o petrecere