Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Satul care instalează 3 staţii electrice. Are drumuri de pământ şi niciun localnic n-are maşină electrică

Situaţie inedită în satele româneşti din Gorj. Localnicii abia au maşini, asfaltul de pe uliţe lipseşte cu desăvârşire, însă autorităţile se pregătesc să monteze staţii de încărcare pentru maşinile electrice.  Spun însă că au un motiv întemeiat. Au primit un microbuz electric pentru transportul copiilor la şcoală şi practic nu au unde să îl încarce. Localnicii sunt de părere că altele sunt priorităţile. 

de Diana Speretoiu

la 19.09.2024 , 13:41

În satul Bulbuceni, un sat aproape izolat situat între dealuri în localitatea Căpreni. Aici va fi realizată staţia de încărcare pentru maşinile electrice.

Satul fără canalizare şi apă curentă

Deja primele lucrări au fost demarate, chiar dacă localnicii din acest sat spun că priorităţile autorităţilor ar trebui să fie altele în acest sat, unde oamenii nu au apă curentă, nu au canalizare, nu au gaze, nu au asfalt şi nici măcar o farmacie.

Vezi și

În total, în localitatea Căpreni vor fi realizate trei staţii de reîncărcare maşinile electrice, una în centrul localităţii, una în apropierea şcolii, pentru că este în localitate un microbuz electric şi una la ieşire, pentru că se gândesc autorităţile că oamenii din sat îşi vor cumpăra maşini electrice şi le vor putea încărca aici. 

Investiţiile sunt realizate cu bani de la Ministerul Energiei. 

Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Satul care instalează 3 staţii electrice. Are drumuri de pământ şi niciun localnic n-are maşină electrică