Antena Meniu Search
x

Video S-au păruit și și-au împărțit picioare pentru un băiat, pe holurile unei școli din Olt. Cele două adolescente nu sunt la primul incident de acest fel

Bătaie cu repetiție pentru două eleve de clasa a VII-a din Scornicești. Ultima ispravă a avut loc pe holurile școlii Nicolae Coculescu din localitate, unde învață cele două. Fetele s-au păruit și și-au împărțit palme și picioare.

de Redactia Observator

la 09.10.2023, 17:47

Vezi și

Motivul ar fi un băiat, iar cele două s-au mai bătut în școală, în curtea unității de învățământ, dar și în spatele primăriei. După câteva minute de bătaie, cele două adolescente au fost despărțite de colegii săi. Conducerea unității de învățământ urmează să ia o decizie în privința bătăușelor. Cazul a fost preluat de polițiști.

Ce spun oamenii legii

La data de 4 octombrie, în jurul orei 08:10, polițiștii din cadrul Poliției orașului Scornicești au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 3 octombrie, o minoră ar fi fost agresată fizic de către o altă minoră, în timp ce se aflau la o unitate de învățământ din orașul Scornicești.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției orașului Scornicești, care, din primele verificări, au stabilit identitatea minorelor implicate în eveniment.

Pe acelaşi subiect

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

De asemenea, în cursul aceleiași zile, polițiștii de proximitate din cadrul Poliției orașului Scornicești au solicitat prezența părinților elevelor implicate, iar în prezența acestora și al elevelor, au desfășurat o activitate de consiliere juridică cu privire la constientizarea consecințelor faptelor de natură penală în care au fost implicate cele două minore.

Știre realizată cu ajutorul informațiilor furnizate de reporterul Observator Sorin Ciupureanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » S-au păruit și și-au împărțit picioare pentru un băiat, pe holurile unei școli din Olt. Cele două adolescente nu sunt la primul incident de acest fel