Antena Meniu Search
x

Video Scandal cu împuşcături în faţa unui club din Argeş. Un bărbat de 31 de ani a deschis focul, apoi s-a ascuns în casa iubitei

Focuri de armă în faţa unui club din judeţul Argeş. Un bărbat de 31 de ani din Iaşi a fost reţinut de poliţişti după ce a tras cu un pistol cu gloanţe letale.

de Redactia Observator

la 01.05.2022, 13:44

Vezi și

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Nu se ştie în acest moment ce l-a făcut pe individ să apeleze la un asemenea gest, cert este că imaginile surprinse pe cameră îl arată în timp ce se ceartă cu un alt bărbat.

Supărat că acesta din urmă nu-l ascultă, posesorul armei înjură şi flutură în aer pistolul. După ce trage focul de armă înspre asfalt, individul pune pistolul în buzunar şi pleacă. Incidentul a avut loc vineri seară, însă ieri bărbatul a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri. A fost găsit la iubita sa care locuieşte în Piteşti. Tot aici, a fost descoperită şi arma de foc letală pentru care ar fi trebuit să existe permis. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Scandal cu împuşcături în faţa unui club din Argeş. Un bărbat de 31 de ani a deschis focul, apoi s-a ascuns în casa iubitei