Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Scandal cu pumni şi înjurături la un semafor din Bucureşti. Un individ nervos a spart geamul altui şofer, care s-a baricadat în maşină 

Doi șoferi din Capitală au început un scandal monstru noaptea trecută, în timp ce se aflau la semafor, pe Calea 13 Septembrie. 

de Redactia Observator

la 20.06.2024 , 12:57

Pe imaginile surprinse de un trecător, se poate observa cum unul dintre bărbați coboară din autoturism extrem de nervos, înjură, iar la un moment dat, în timpul scandalului, sparge cu pumnul geamul șoferului care s-a baricadat în autoturism. 

Momentan nu se știe de la ce a pornit totul întrucât șoferul agresat nu a sunat la 112 după incident și nici nu a făcut plângere la poliție până în acest moment.    

"Polițiștii Secției 18 s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirii condițiilor în care s-a produs evenimentul, în vederea luării măsurilor legale. Cercetările sunt continuate de către Secția 18 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria 5, pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice", au transmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Scandal cu pumni şi înjurături la un semafor din Bucureşti. Un individ nervos a spart geamul altui şofer, care s-a baricadat în maşină