Antena Meniu Search
x

Scandal între un cuplu de militari străini într-un local din Câmpia Turzii: Bărbatul a ajuns la spital, femeia a fost amendată

Scandal uriaș între un cuplu de militari străini într-un local din Câmpia Turzii. Bărbatul, un american de 25 de ani, a căzut la pe podea, după ce ar fi încercat să o ia în brațe pe iubita sa, o italiancă de 24 de ani.

de Redactia Observator

la 09.04.2022, 22:24

Scandal între un cuplu de militari străini într-un local din Câmpia Turzii: Bărbatul a ajuns la spital, femeia a fost amendată - Shutterstock

În urma incidentului, femeia ar fi spart un geam din interiorul localului, informează reporterul Observator Alex Prunean. Polițiștii au fost chemați la fața locului. Aceștia au amendat-o pe femeie cu 500 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. De cealaltă parte, bărbatul a fost transportat la spital. Din primele informații ar fi suferit o întindere musculară.

Ce spun polițiștii

La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, politiștii au fost sesizați despre faptul că la un local public, situat pe strada 1 Decembrie 1918, din Câmpia Turzii, un bărbat ar fi căzut pe podea și este inconștient.

În baza sesizării, s-a format echipă operativa care s-a deplasat la fața locului unde au stabilit faptul că acesta ar fi fost implicat într-o stare conflictuală.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că starea conflictuală ar fi fost degenerată pe fondul consumului de alcool, între bărbatul de 25 de ani de cetățenie americană și o tânără de 24 de ani, de cetățenie italiană.

În urma conflictului tânăra ar fi spart geamul unei uși din interiorul localului. Tânărul a fost transportat la o unitate medicală pentru mai multe investigații de specialitate. Având în vedere aspectele constatate, tânăra de 25 de ani a fost sancționată contravențional cu amendă in valoare de 500 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Scandal între un cuplu de militari străini într-un local din Câmpia Turzii: Bărbatul a ajuns la spital, femeia a fost amendată