Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Scandal într-o secţie de poliţie din Gorj: O agentă, agresată de doi colegi care ar fi vrut să îi ia telefonul. Femeia avea imagini compromiţătoare cu un alt coleg

Este anchetă la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj după ce o poliţistă ar fi fost agresată de doi colegi, chiar în secţie. Agenții ar fi încercat să-i ia telefonul în care ar fi avut fotografii compromițătoare cu un alt polițist. 

de Diana Speretoiu

la 02.05.2023 , 13:54

În scandal sunt implicaţi doi poliţişti de la controlul intern din cadrul IPJ Gorj şi o poliţistă care este şefă de post la Poliţia Negomir. 

Agresată pentru imaginile din telefon

Scandalul ar fi avut loc chiar în sediul unei secţii de poliţie din judeţul Gorj. Agenţii ar fi încercat să îi ia telefonul colegei lor în cadrul unei anchete. Femeia de 33 de ani a refuzat motivând că are fotografii personale în telefon. 

Vezi și

Spiritele s-au încins rapid, iar în altercaţie s-a spart ecranul telefonului şi tânăra a fost rănită. A ajuns la unitatea de primiri urgenţă din Rovinari şi medicii de acolo au sunat la 112 când şi-au dat seama că au de-a face cu o agresiune. 

Ancheta a fost preluată de procurorii din Târgu Jiu şi, potrivit unor surse, în timp ce se afla într-un sejur în staţiunea Rânca, un agent de poliţie ar fi spart o uşă a cabanei în care era cazat, iar incidentul ar fi fost filmat de poliţista care a fost acum agresată de cei doi agenţi, aceştia dorindu-şi să obţină acele imagini. 

Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Scandal într-o secţie de poliţie din Gorj: O agentă, agresată de doi colegi care ar fi vrut să îi ia telefonul. Femeia avea imagini compromiţătoare cu un alt coleg