Antena Meniu Search
x

Scandal într-un fast-food din Tecuci. Un tânăr a cerut mâncare gratis deoarece are drept de șmecher

Un tânăr a făcut scandal într-un fast-food din orașul Tecuci solicitând mâncare gratis. El a distrus mai multe lucruri și a sărit la bătaie susținând că mâncarea gratuită reprezintă „dreptul său de șmecher”.

De Redactia Observator la 14.02.2022, 15:44
Scandal într-un fast-food din Tecuci. Un tânăr a cerut mâncare gratis deoarece are drept de șmecher
- Inquam Photos / George Călin

Potrivit jandarmilor gălățeni, tânărul era băut bine atunci când a intrat într-un fast-food și a cerut de mâncare, fără să plătească. Pentru că a fost refuzat, bărbatul în vârstă de 22 ani a făcut scandal. Speriată, o angajată a sunat la 112, iar la fața locului au fost trimiși jandarmii. Agresorul le-a explicat celor prezenți că mâncarea gratuită reprezintă „dreptul său de șmecher”.

„Agresorul, un bărbat în vârstă de 22 ani, din Tecuci, aflat sub influența alcoolului, a intrat în incinta societății comerciale cu o sticlă de bere în mână și a cerut unui angajat să îi dea să mănânce fără să plătească. Fiind refuzat, bărbatul a început să facă scandal și să amenințe persoanele aflate în interior. De față fiind, administratorul societății l-a invitat afară însă, bărbatul i-a spus că nu vrea să iasă până nu primește „dreptul de șmecher.” Fiind refuzat a doua oară, acesta a sărit la bătaie, moment în care a spart câteva bunuri aflate la interior și a distrus ușa de acces în spatele tejghelei. Speriați, clienții au ieșit afară din fast-food”, au anunțat reprezentanții Jandarmeriei Galați.

Agresorul a fost dus la sediul poliției, unde i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare.

 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Scandal într-un fast-food din Tecuci. Un tânăr a cerut mâncare gratis deoarece are drept de șmecher