Antena Meniu Search
x
LIVE

Scandal într-un restaurant din Constanţa. Un poliţist a tras un foc de avertisment, nouă persoane duse la audieri

Nouă persoane au fost conduse la audieri în urma unui scandal izbucnit la un restaurant din Constanţa. În încercarea de a aplana conflictul, un poliţist a tras un foc de avertisment în plan vertical.

De Redactia Observator la 23.08.2023, 12:08

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa - Secţia 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la un restaurant de pe strada Traian, are loc un conflict între mai multe persoane.

"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Pentru aplanarea conflictului, un poliţist a executat foc de avertisment în plan vertical. Conflictul a fost aplanat, iar nouă persoane au fost conduse la audieri", reiese din comunicat, potrivit Agerpres.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Scandal într-un restaurant din Constanţa. Un poliţist a tras un foc de avertisment, nouă persoane duse la audieri