Antena Meniu Search
x

Video Scandal monstru în cartierul Rahova din Capitală. O ceartă între doi bărbaţi s-a încheiat cu focuri de armă, sub privirile unor copii

Clipe de panică, azi-noapte, în Cartierul Rahova, din Capitală. O ceartă între doi indivizi s-a încheiat cu focuri de armă, sub privirile înmărmurite ale unui bărbat şi ale celor doi copii ai săi. Martorii spun că scandalul ar fi pornit din pricina drogurilor. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 01.07.2023, 08:44

Vezi și

Totul ar fi pornit în jurul orei 22:00. În timp ce era în casă, alături de soţie şi copii, pe stradă se iscă un scandal monstru. Bărbatul iese la poartă, să vadă ce se întâmplă. Lângă el vin şi copiii săi. 

Eduard Marin, reporter Observator: Conflictul spontan ar fi pornit chiar aici, pe strada Crizantemelor din Sectorul 5, moment în care proprietarul acestei locuinţe a ieşit din curte şi a încercat să-i despartă pe cei doi bărbaţi.   

Scandalul ar fi pornit din pricina drogurilor

N-a putut cu niciun chip să-i liniştească pe scandalagii. Potrivit mai multor martori, aceştia s-ar fi aflat sub influenţa substanţelor psihotrope. Iar la un moment dat, unul dintre ei a scos un pistol şi a tras mai multe focuri de armă. Atunci, tatăl copiilor a sunat imediat la 112. 

Eduard Marin, reporter Observator: Martorii spun că au auzit mai multe împuşcături, iar timp de trei ore, anchetatorii au căutat gloanţele în tot perimetrul.   

Din primele informaţii, bărbatul care ar fi pornit conflictul ar fi folosit un pistol cu bile de tip airsoft. Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au reţinut pe pistolar şi l-au dus la Secţia 19, pentru audieri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Scandal monstru în cartierul Rahova din Capitală. O ceartă între doi bărbaţi s-a încheiat cu focuri de armă, sub privirile unor copii