Antena Meniu Search
x

Video Scandal monstru într-un spital din Oradea. Trei doctoriţe rezidente s-au luat la bătaie din cauza unei glume făcute pe grupul de WhatsApp

Trei doctoriţe rezidente s-au luat la bătaie şi s-au tras de păr în faţa colegilor în Spitalul Judeţean din Oradea. Doar şeful de secţie a reuşit să le despartă pe rezidentele bătăuşe. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 07.11.2023, 21:08

Vezi și

Alex Prunean, reporter Observator: Cele trei doctoriţe sunt medici rezidenţi pe secţia de infecţioase a Spitalului Judeţean. Toate sunt din regiuni diferite ale ţării, iar motivul pentru care s-au certat este unul banal: o glumă făcută pe grupul de WhatsApp al colegilor despre regiunea din care provine una dintre ele. Au început să se certe, iar mai apoi s-au luat la bătaie de faţă cu ceilalţi colegi. Reprezentanţii Spitalului Judeţean au confirmat incidentul, dar nu au transmis încă dacă s-au luat şi măsuri disciplinare împotriva celor implicate. Poliţiştii, în schimb, spun că nu au deschis nicio anchetă în acest caz pentru că până în acest moment nu a fost înregistrată nicio sesizare şi nicio plângere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Scandal monstru într-un spital din Oradea. Trei doctoriţe rezidente s-au luat la bătaie din cauza unei glume făcute pe grupul de WhatsApp