Antena Meniu Search
x

Scandal monstru la Malu Spart. Bărbat de 64 de ani, acuzat că a vrut să dea foc maşinii familiei, apoi şi-a lovit băiatul, chiar sub ochii norei

Un bărbat în vârstă de 64 de ani din localitatea Malu Spart, judeţul Giurgiu, a fost reţinut pentru violenţă în familie şi tentativă la infracţiunea de distrugere, după ce ar fi făcut scandal în familie şi ar fi aruncat cu benzină peste un autoturism cu intenţia de a-l incendia.

de Redactia Observator

la 08.06.2023, 13:30

"Poliţia oraşului Bolintin-Vale a fost sesizată prin apel 112, de către o femeie, din localitatea Malu Spart, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că socrul său face scandal şi ar fi aruncat benzină peste un autoturism, cu intenţia de a-l incendia. În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, iar, din primele cercetări a reieşit faptul că socrul apelantei, un bărbat de 64 de ani, ar fi încercat să incendieze autoturismul din curte, iar în momentul în care ar fi fost surprins de către fiul său, acesta l-ar fi lovit cu pumnul, în zona feţei", se arată într-un comunicat de presă, emis joi, de IPJ Giurgiu.

Poliţiştii au descoperit, în faţa autoturismului, o sticlă din plastic transparent, al cărei conţinut avea miros specific de produse petroliere tip benzină şi o cutie de chibrituri, care au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi tentativă la infracţiunea de distrugere. Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, bărbatul în cauză a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente, cu propuneri procedurale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Scandal monstru la Malu Spart. Bărbat de 64 de ani, acuzat că a vrut să dea foc maşinii familiei, apoi şi-a lovit băiatul, chiar sub ochii norei