Antena Meniu Search
x

Un scandalagiu încătușat de mâini și de picioare de polițiști a murit după câteva zeci de minute, pe stradă, în București

Un scandalagiu încătușat de mâini și de picioare de polițiști a murit după câteva zeci de minute, pe stradă, în București. Agenții l-au imobilizat și bărbatului i s-a făcut rău.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 29.06.2020, 08:54

  • Bărbatul de aproximativ 30 de ani a fost resuscitat 50 de minute.
  • Polițiștii au fost cei care au chemat ambulanța, când au văzut că acesta se simte rău.

Un bărbat care făcea scandal în București, duminică seara, în zona unei terase din centru, a fost încătușat pe polițiști și a murit după câteva zeci de minute, pe stradă, unde era întins după imobilizare.

În jurul orei 21:00, în zona Sf. Vineri din București, un bărbat de aproximativ 30 de ani, fără adăpost, a făcut scandal lângă o terasă, apoi a ieșit în stradă și încerca să sară în fața mașinilor. A fost chemat un echipaj de poliție și agenții l-au încătușat, inclusiv la pizioare, pentru că încerca să-i lovească și nu se liniștea. 

Întins pe burtă și complet imobilizat pe trotuar, bărbatului i s-a făcut rău. Pe brațe, spun martorii, avea semne de înțepături, fiind foarte probabil să-și si administrat o supradoză cu puțin timp înainte de scandal. Polițiștii au chemat o ambulanță și medicii au încercat 50 de minute să-l resusciteze pe bărbat, fără succes însă.

Poliția a emis un comunicat: "Astăzi, în jurul orei 21:00,    prin apel 112  a fost sesizat faptul  că un  bărbat se aruncă în fața masinilor. La fața locului polițiști din cadrul Secției 10 au depistat un bărbat de 30 de ani, care manifesta un comportament agresiv și producea distrugeri la o terasă.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul, care se manifesta în continuare violent, a fost imobilizat. Având în vedere că a acuzat stări de rău, a fost solicitat un echipaj de prim ajutor.

Echipajul medical a, aplicat măsuri specifice, însă în jurul orei 22.30 au declarat decesul persoanei.

Cercetările sunt preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un scandalagiu încătușat de mâini și de picioare de polițiști a murit după câteva zeci de minute, pe stradă, în București