Antena Meniu Search
x

Video Scene de groază într-un bloc din Suceava. O femeie a fost descoperită legată şi strangulată, într-un sac de plastic: mama şi fratele ei ar fi lăsat-o acolo

Scene de groază într-un bloc din Suceava. O femeie a fost descoperită în casa scării legată şi strangulată, într-un sac de plastic. Victima, care suferă de grave probleme psihice, locuieşte într-un apartament aflat chiar pe scara unde a fost găsită. Deocamdată, poliţia spune că mama şi fratele ei ar fi lăsat-o acolo. Şi fratele are la rândul lui grave probleme psihice.

de Redactia Observator

la 19.07.2021, 19:51

Vezi și

Mama şi fiul ar fi agresat victima, ar fi pus-o într-un sac şi ar fi abandonat-o în scara blocului unde locuiesc, cu o funie înnodată în jurul gâtului. Vecinii au fost cei care au alertat poliţia.

"Erau mai mulţi oameni adunaţi aici şi au spus că este un copil aruncat în casa scării într-un sac. Am intrat, am întrebat dacă au sunat la 112, nu au răspuns nimic, am sunat la 112 să chem salvarea şi poliţia", a declarat un martor. "Am văzut ca este un sac dar nu mi-am dat seama ce poate să fie acolo. Nemişcând, nenimic, vă daţi seama...", spune o femeie. "Poliţistul care a ajuns primul la faţa locului şi căruia i se datorează în mare parte viaţa victimei, a desfăcut de îndată nodul respectiv a eliberat victima şi a anunţat un echipaj medical", a declarat Ionuţ Epureanu, comisar şef IPJ Suceava.

Femeia a fost transportată de urgenţă la spital şi este în stare gravă. "Pacienta în vârstă de aproximativ 40 de ani este în comă profundă, probabil din cauza hipoxiei. Prezintă urme de ştrangulare", a declarat Dan Teodorovici, medic la Spitalul Judeţean Suceava. Tot la spital au ajuns şi mama, dar şi fiul acesteia suspecţi de agresiune, pentru a fi evaluaţi. Mama victimei îi era şi asistent personal. Iar fiul suferă şi el de afecţiuni psihice.

"Fata e în evidenţa noastră din anul 2000 cu certificat de handicap grav, cu asistent personal permanent, iar fratele are gradul 2 de handicap, mama nu este în evidenţele noastre cu niciun certificat de handicap", a declarat Nicoleta Daniliuc, DGASPC Suceava. Victima a rămas în spital în stare gravă, iar deocamdată medicii nu sunt optimişti. În acelaşi timp, poliţia a deschis un dosar pentru a afla exact ce s-a întâmplat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Scene de groază într-un bloc din Suceava. O femeie a fost descoperită legată şi strangulată, într-un sac de plastic: mama şi fratele ei ar fi lăsat-o acolo