Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat înarmat cu un cuţit a vrut să se sinucidă în faţa Primăriei Capitalei

Momente şocante în faţa Primăriei Capitalei. În timpul şedinţei de Consiliu Local, un bărbat înarmat cu un cuţit a dat alarma.

de Redactia Observator

la 28.03.2018 , 20:43

Momente şocante în faţa Primăriei Capitalei. În timpul şedinţei de Consiliu Local, un bărbat înarmat cu un cuţit a dat alarma. A ieşit în trafic şi a ameninţat că-şi va pune capăt zilelor. Minute bune, poliţiştii au încercat să îl liniştească. Au reuşit, în cele din urmă, să-l imobilizeze. 

Sunt momente de tensiune în faţa Primăriei Bucureşti. Trecătorii privesc şocaţi cum bărbatul înarmat cu un cuţit ameninţă că se va sinucide. Poartă o vestă reflectorizantă pe care e scris "Stat Nazist". 

Este singura explicaţie pe care o dă gestului său extrem. S-ar fi simţit nedreptăţit de un funcţionar de la ghişeul de informare al Primăriei. Susţine că angajatul i-a ignorat cererile. 

Vezi și

Cinci poliţişti încearcă să-l calmeze. În cele din urmă, un agent al brigăzii rutiere îl convinge să arunce arma. Câteva secunde mai târziu, bărbatul este pus la pământ şi încătuşat. Înainte de a se răni sau a răni pe altcineva.

Şi în trecut a mai provocat scandaluri. Este cunoscut cu probleme psihice. Astăzi fost dus la audieri şi va fi cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru blocarea unui drum public. Pe lângă explicaţiile pe care le va da în faţa anchetatorilor, bărbatul va fi supus şi unei expertize psihiatrice. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Un bărbat înarmat cu un cuţit a vrut să se sinucidă în faţa Primăriei Capitalei