Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Filmul atacului de lângă staţia de metrou Politehnica: Agresorul tânărului înjunghiat este încă de negăsit

Un bărbat de 26 de ani a fost înjunghiat aseară, la doar câţiva paşi de gura de metrou de la Politehnică. Poliţiştii sunt pe urmele agresorului.

de Redactia Observator

la 05.01.2018 , 08:19

Un bărbat de 26 de ani a fost înjunghiat aseară, la doar câţiva paşi de gura de metrou de la Politehnică. Chiar victima a fost cea care a sunat la 112 după ajutor. Acum tânărul se află la spital, iar poliţiştii sunt pe urmele agresorului care a fugit imediat după atac.

Tânărul de 26 de ani se afla în parcul din apropierea staţiei de metrou Politehnica când a fost atacat de un individ necunoscut. Agresorul l-ar fi înjunghiat în spate, iar apoi s-a făcut nevăzut. 

Imediat după ce a fost înjunghiat, în apropierea gurii de metrou, tânărul a sunat la 112 pentru a cere ajutorul poliţiştilor. Şi cu ultimele puteri, victima s-a târât până la gura de metrou. 

Vezi și

Zona a fost, imediat, împânzită de poliţişti şi criminalişti. La scurt timp, a ajuns şi o ambulanţă SMURD. Medicii i-au acordat primul ajutor, iar apoi l-au transportat la Spitalul Universitar, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. 

Trecătorii s-au îngrozit la ideea că o altă scenă terifiantă a avut loc în apropierea metroului şi spun că se tem pentru siguranţa lor. 

Potrivit unor surse judiciare, înainte de atac, între victimă şi agresor ar fi avut loc o altercaţie. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili, cu exactitate, toate împrejurările incidentului.

"Având în vedere diagnosticul tânărului, precum şi circumstanţele comiterii agresiunii, cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, cercetările fiind desfăşurate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.", scrie în dosarul penal deschis pentru tentativă de omor.

Tânărul atacat este brancardier la Spitalul Universitar. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Filmul atacului de lângă staţia de metrou Politehnica: Agresorul tânărului înjunghiat este încă de negăsit