Antena Meniu Search
x

Video "Se scutura patul. Era mare". Bătrân de 89 de ani, în stare critică la spital. Bucătăria i-a sărit în aer după ce a încercat să pornească gazul

O explozie puternică, urmată de incendiu a avut loc, seara trecută, într-o locuinţă din judeţul Mureş. Proprietarul casei, în vârstă de 89 de ani a ajuns la spital cu arsuri grave, iar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire. Focul s-a extins şi la un depozit de construcţii în care se aflau vopsele, dar şi mai multe butelii. 

de Redactia Observator

la 01.10.2023, 07:54

Vezi și

Alarma în comuna Livezeni s-a dat în jurul orei 21. Bărbatul de 89 de ani ar fi încercat să pornească aragazul, iar în acel moment, bucătăria a sărit în aer. Bubuitura puternică i-a scos pe vecini din case.

Vecin: Eram în pat şi se mai scutura şi patul. Era mare. M-am speriat şi după am ieşit afară.

După explozie, un incendiu a cuprins locuinţa bătrânului. Focul s-a extins şi la un depozit de construcții, lipit de casa acestuia. Pericolul a fost cu atât mai mare cu cât în interior se aflau alte butelii.

Porav Cristia, ISU Târgu Mureș: Din clădire au fost evacuate un număr de 11 butelii care au fost depozitate la loc sigur, fără a exista alte probleme. Cea de-a 12-a butelie care era în clădire şi avea robinetul deschis a fost lăsată să fie consumat tot conţinutul de gaz si ulterior a fost evacuată in condiţii de siguranţă.

Pe acelaşi subiect

Proprietarul, în stare gravă la spital

VecinDacă explodau.noroc că le-au scos pompierii.

Nu la fel de norocos a fost şi proprietarul. Aflat în scaun cu rotile, i-a fost greu să fugă din calea flăcărilor, iar salvatorii l-au scos din casă cu arsuri pe mai bine de jumătate din corp.

Săpătorul Constantin, UPU SMURD Târgu Mureș: A fost preluat de colegii de la ambulanţă cu arsuri extinse, arsuri profunde, aproximtiv 55-60% suprafaţă corporală, înoţite din păcate si de arsuri de căi respiratorii superioare.

Din cauza arsurilor grave, care îi pun viaţa în pericol, bărbatul a fost transferat la secţia de chirurgie plastică.

Săpătorul Constantin UPU SMURD Târgu Mureș: E un pacient care va necesita să fie transferat într-un centru de mari arşi lucru de care centrul operaţional pentru situaţii de urgenta va găsi un loc.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare și distrugere din culpă și cercetează în continuare cauzele care au dus la producerea exploziei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Se scutura patul. Era mare". Bătrân de 89 de ani, în stare critică la spital. Bucătăria i-a sărit în aer după ce a încercat să pornească gazul