Antena Meniu Search
x

Foto Alertă în Satu Mare, după ce locomotiva unui tren de marfă încărcat cu țiței a luat foc

Alertă în Satu Mare, după ce un incendiu a izbucnit la locomotiva unui tren de marfă încărcat cu țiței, de la un generator de curent. Pompierii au intervenit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ieșirea din localitatea Supur. Vagoanele au fost decuplate.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 30.09.2023, 10:17

Incendiul de la ieșirea din localitatea Supur a izbucnit în jurul orei 01.00. Detașamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje formate din 12 cadre militare pentru limitarea și lichidarea incendiului izbucnit la generatorul de curent a unei locomotive, parte a unui tren marfar, aflată la ieșirea din localitatea Supur.

Alertă în Satu Mare, după ce locomotiva unui tren de marfă încărcat cu țiței a luat foc

La sosire echipajelor de intervenție, locomotiva inundată cu fum fusese decuplată de la restul garniturii de tren și se afla trasă la o distanță de siguranță față de cele 19 vagoane, încărcate cu țiței.

La fața locului au intervenit și echipajele de pompieri SVSU Supur. În urma incendiului au fost deteriorate mai multe componente electrice ale locomotivei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la compartimentul de ventilare (conductor electric deteriorat și neizolat corespunzător față de materialele combustibile din apropiere).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi se par deplasate unele declaraţii ale Înaltpreasfinţitului Teodosie?

Observator » Evenimente » Alertă în Satu Mare, după ce locomotiva unui tren de marfă încărcat cu țiței a luat foc