Antena Meniu Search
x

Durere mare în familia lui Sebastian, băiatul înecat la Soleşti: "În loc sã-i facem nuntã si casã, ne pregãtim sã-l înmormântãm"

Duminică seară, Sebastian Leogan, un tânăr de 23 de ani din Maraseni, comuna Ștefan cel Mare, a murit înecat în timp ce-şi salva prietena de la înec.

Duminică seară, Sebastian Leogan, un tânăr de 23 de ani din Maraseni, comuna Ștefan cel Mare, a murit înecat în timp ce-şi salva prietena de la înec. Tragedia s-a produs la lacul de acumulare de la Soleşti, în Vaslui, acolo unde băiatul a mers cu încă trei prieteni, la scăldat.

Este durere mare Maraseni, comuna Ștefan cel Mare, în familia lui Sebastian. Astăzi, trupul neînsufleţit al băiatului va fi adus acasă, urmând ca peeste două zile să-l înmormânteze.

Duminică seară, Sebastian Leogan, un tânăr de 23 de ani din Maraseni, comuna Ștefan cel Mare, a murit înecat

Tatãl tânãrului lucreazã în Italia, voia sã strângã bani sã-i construiascã o casã. Acum vine în ţarã ca să-şi conducă fiul pe ultimul drum. 

Pe acelaşi subiect
Duminică seară, Sebastian Leogan, un tânăr de 23 de ani din Maraseni, comuna Ștefan cel Mare, a murit înecat

Vestea cã Sebastian Leogan a murit încercând sã salveze o tânãrã a impresionat întreaga comunitate. Pentru fată, pentru familia lui, dar şi pentru cei care l-au cunoscut, tânãrul va rãmâne un erou care a fãcut sacrificiul suprem.

Toată comuna Stefan cel Mare este doliu după tragedia de la Soleşti. Lumea îl ştia pe Sebastian drept un bãiat linistit si harnic. Nimãnui nu-i vine sã creadã cã tânărul de 23 de ani nu mai este.

Unchiul tânãrului este în stare de şoc, iar bunicul nu îsi mai poate stãpâni lacrimile si spune cã are patru nepoti, dar nici unul nu era ca Sebastian, bun, muncitor, atent si sãritor.

Duminică seară, Sebastian Leogan, un tânăr de 23 de ani din Maraseni, comuna Ștefan cel Mare, a murit înecat

“Un bãiat deosebit, mai rar se nasc oameni ca acesta. Simtea nevoia sã ajute pe toatã lumea. Asa s-a întâmplat si duminicã. Erau mai multi prieteni, amici, pe mal, iar la un moment dat o fatã s-a dus în larg cu o saltea gonflabilã. S-a rãsturnat si Sebastian a fugit sã o ajute. A reusit sã o salveze, dar pe el nu a mai putut sã se mai salveze. Nu a avut cine sã se ducã dupã el, pentru cã nu mai stia nimeni sã înoate. 

El este eroul nostru, si-a dat viata ca sã salveze o altã viatã. Voiam sã-i facem casã, aici, pe deal. Taicã-su’ e plecat în Italia, ca sã strângã bani pentru asta. Si el strângea bani, nu era un bãiat cheltuitor, nu fuma… Nu stiu de ce îi alege Dumenzeu pe cei mai buni si mai frumosi. 

Nu existã durere mai mare decât aceea de a-ti înmormânta copilul sau nepotul.

Acum trebuie sã mã duc sã-l iau pe fratele meu de la aeroport, cã vine de urgentã în tarã. În loc sã-i facã nuntã si casã, vine acasã sã-l înmormânteze”, a mărturisit îndurerat pentru presa locală unchiul tânãrului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Durere mare în familia lui Sebastian, băiatul înecat la Soleşti: "În loc sã-i facem nuntã si casã, ne pregãtim sã-l înmormântãm"