Antena Meniu Search
x

Video Sedusă şi şantajată cu imagini compromiţătoare de amantul supărat că nu a obţinut beneficii din relaţie. Bărbatul din Alba Iulia, condamnat cu executare

Un individ care a șantajat o femeie cu imagini care o prezentau în ipostaze compromiţătoare a fost condamnat, definitiv, la închisoare cu executare! Bărbatul din Alba Iulia a abordat-o iniţial pe femeie online, a sedus-o şi au început o relaţie. Povestea a luat o cu totul altă întorsătură însă. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 31.10.2023, 14:04

Vezi și

În momentul în care femeia a început să aibă încredere în bărbat, acesta i-a cerut iniţial suma de 2.000 de lei, dar femeia a refuzat. Când i-a cerut a doua oară aceeaşi sumă, bărbatul a ameninţat-o că în cazul în care nu va primi banii va dezvălui soţului ei întreaga aventură, pe care o are cu aceasta. 

Supărat că nu a obţinut beneficii

Femeia a refuzat în continuare să-i dea acei bani, iar bărbatul a decis să-şi ducă planul la bun sfârşit. L-a sunat pe soţul femeii şi a pus la dispoziţie inclusiv imagini compromiţătoare cu aceasta.

În momentul în care oamnii legii l-au dus la audieri, bărbatul nu şi-a recunoscut fapta de şantaj.

Acesta a spus că s-a întâlnit cu soţul femeii deoarece era sătul că în urma relaţiei dintre cei doi, nu a avut niciun beneficiu. 

Oamenii legii l-au testat însă cu detectorul de minciuni, test pe care bărbatul l-a căzut. Astfel, judecătorii l-au condamnat la trei ani şi trei luni cu executare şi va trebui să plătească 5.000 de euro daune morale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Sedusă şi şantajată cu imagini compromiţătoare de amantul supărat că nu a obţinut beneficii din relaţie. Bărbatul din Alba Iulia, condamnat cu executare