Antena Meniu Search
x

Video Şeful poliţiei din Cluj, prins cu 105 km/oră în oraş. A fost reţinut de DNA în urma percheziţiilor

Scandal uriaş la vârful poliţiei din Cluj-Napoca. Şeful instituţiei este suspectat că şi-ar fi declarat soţia şofer, după ce a fost prins cu 105 kilometri pe oră, în oraş. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 17.06.2024 , 18:14

UPDATE: Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, chestorul Mihai Rus, a fost reţinut de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Cluj pentru complicitate la abuz în serviciu şi fals în declaraţii, în dosarul în care luni au avut loc percheziţii. Alături de el au fost reţinuţi şeful Serviciului Rutier, Aurelian Mircea Rotar, şi doi poliţişti rutieri.

Vorbim de fapte de corupţie pe care procurorii DNA le cercetează. Vorbim de fapte care ar fi avut loc în 2024, iar implicaţi ar fi mai mulţi poliţişti ai IPJ Cluj. Totul ar fi pornit după ce şeful poliţiei i-ar fi determinat pe subalterni să nu îi suspende permisul de conducere, asta după ce ar fi fost prins conducând cu o viteza excesivă.

Şeful Poliţiei Judeţene i-ar fi determinat pe subalterni să nu consemneze că la volan s-ar fi aflat acesta, ci soţia lui. Două percheziţii domiciliare au fost efectuate azi pe raza judeţului Cluj. Înţelegem că e vorba de două instituţii unde mascaţii şi procurorii ar fi descins astăzi. Ancheta continuă.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Şeful poliţiei din Cluj, prins cu 105 km/oră în oraş. A fost reţinut de DNA în urma percheziţiilor