Antena Meniu Search
x

SELFIE MORTAL la Iaşi! Un adolescent de 17 ani a urcat pe o macara ca să-şi facă o poză, s-a ELECTROCUTAT şi a căzut în gol de la 8 metri înălţime (VIDEO)

Aseară, în jurul orei 21:00, un tânăr a murit iar prietenul lui este la spital, după ce au încercat să-şi facă poze de la înălţime. 

Aseară, în jurul orei 21:00, un tânăr a murit iar prietenul lui este la spital, după ce au încercat să-şi facă poze de la înălţime. 

Cei doi au intrat în curtea unei intreprinderi aflată în stare de conservare, s-au ferit de paznici şi au urcat pe un pod rulant de uz industrial. 

Unul dintre tineri, în vârstă de 17 ani, nu a supraviețuit, după ce a căzut de la circa 8 metri înălţime. Având politraumatisme și electrocuție, ulterior căderii de la acest nivel, medicul de pe Ambulanță nu a mai putut decât să declara decesul. 

Cel de-al doilea pacient, în vârstă de 18 ani, a vrut să îl ajute pe primul. S-a prins cu mâna de o bară și a fost policontuzionat prin electrocuție. Victima prezenta o escoriație palmară stânga, o plagă contuză în regiunea occipitală. A fost adus constient în UPU, la Spitalul Sfântul Spiridon cu echipajul de prim ajutor de la Detașamentul 2 pompieri.

Politistii au deschis un dosar de moarte suspecta in acest caz. Trupul neinsufletit al tanarului de numai 17 ani a fost transportat la institutul de medicina legala din iasi in vederea efectuarii necropsiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » SELFIE MORTAL la Iaşi! Un adolescent de 17 ani a urcat pe o macara ca să-şi facă o poză, s-a ELECTROCUTAT şi a căzut în gol de la 8 metri înălţime (VIDEO)