Antena Meniu Search
x

Video Și-a văzut mama murind, în drum spre înmormântare. Familie nenorocită după ce Loganul lor a izbit un tractor nesemnalizat, pe un drum din Teleorman

Accident mortal, aseară, pe o şosea din Teleorman. O femeie de 57 de ani a murit pe loc, iar soţul şi fiul ei au fost răniţi după ce maşina în care se aflau, un Logan, a intrat direct într-un tractor plin cu baloți de fân, nesemnalizat şi cu farurile stinse.  

de Redactia Observator

la 08.06.2022, 08:30

Vezi și

O familie a fost nenorocită, după ce mașina în care se aflau a izbit în plin un tractor nesemnalizat, plin cu baloți, care ieşise pe drum de pe câmp. Impactul a fost atât de puternic, încât capota și ștergătoarele Loganului au zburat la zeci de metri distanță.

Pentru o femeie de 57 de ani, pasager în autoturism, nu s-a mai putut face nimic. A murit pe loc, în timp ce soțul ei, care se afla la volan, și fiul lor au fost răniți. Din primele informaţii se pare că nicio persoană din automobil nu purta centura de siguranţă. 

Tragedia s-a petrecut pe drumul național 52, între Furculești și Crângu.

Familia nenorocită în accident mergea la o înmormântare

Poliţiştii l-au testat pe conducătorul tractorului şi au constatat că acesta avea o alcoolemie de 0,24 miligrame de alcool pur în aerul expirat.

Familia aflată în maşină se îndrepta spre o înmormântare în momentul accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Și-a văzut mama murind, în drum spre înmormântare. Familie nenorocită după ce Loganul lor a izbit un tractor nesemnalizat, pe un drum din Teleorman