Meniu
Search
x

Sfârşit cumplit pentru un motociclist de 29 de ani din Gorj. A fost sfârtecat după ce a fost proiectat într-un stâlp de un şofer începător

Un motociclist de 29 de ani din Gorj şi-a găsit sfârşitul în urma unui accident cumplit. A fost rupt în două, la propriu, după impactul cu o maşină.

De Redactia Observator la 20.08.2022, 21:49

Motociclistul rula pe un drum din Gorj în momentul în care o maşină l-a lovit din lateral şi l-a proiectat într-un stâlp de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de violent, încât tânărul motociclist a fost tăiat pe jumătate.

Şoferul care l-a lovit ieşea din curtea unui restaurant şi, cel mai probabil, nu s-a asigurat în momentul în care a ieşit în drumul principal. Potrivit primelor informaţii, se pare că şoferul maşinii îşi luase de curând permisul. În maşină se mai aflau alte trei persoane. "ISU Gorj intervine pentru gestionarea unei situații de urgenţă generată de un accident în care au fost implicate un autoturism și o motocicletă. În urma accidentului au rezultat 5 victime, dintre care motociclistul a decedat. Celelalte patru victime sunt conștiente. La faţa locului se intervine cu o autospecială cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ", se arată în comunicatul ISU Gorj.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Sfârşit cumplit pentru un motociclist de 29 de ani din Gorj. A fost sfârtecat după ce a fost proiectat într-un stâlp de un şofer începător