Antena Meniu Search
x

Şi-a bătut cu bestialitate soţia, după o ceartă spontană, apoi a vrut să dea foc la casă. Bărbatul din Giurgiu, împiedicat de un vecin să recurgă la gestul extrem

Un bărbat de 48 de ani, din comuna Florești Stoenești, județul Giurgiu, a fost reținut de poliţişti după ce şi-ar fi bătut cu bestialitate soția. Individul a vrut apoi să incendieze locuința, totul în urma unui conflict spontan.

de Redactia Observator

la 21.07.2023, 18:13

Şi-a bătut cu bestialitate soţia, după o ceartă spontană, apoi a vrut să dea foc la casă - Shutterstock

Polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de soț. Oamenii legii s-au deplasat în comuna Florești Stoenești, județul Giurgiu, iar, din primele cercetări, s-a stabilit faptul că, o femeie de 55 de ani, în timp ce se afla la domiciliu, a fost lovită cu pumnii și picioarele, în zona capului, de soțul său, un bărbat, de 48 de ani, pe fondul unui conflict spontan.

Un vecin a încercat să aplaneze situaţia

Ulterior, bărbatul a încercat să incendieze anexele gospodăriei, însă a fost împiedicat de un vecin.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, bărbatul în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, iar vineri, unitatea de parchet competentă a dispus, față de acesta, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, relatează Mediafax.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la distrugere și violență în familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Şi-a bătut cu bestialitate soţia, după o ceartă spontană, apoi a vrut să dea foc la casă. Bărbatul din Giurgiu, împiedicat de un vecin să recurgă la gestul extrem