Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Şi-a bătut iubita însărcinată în spital, după ce a găsit numărul unui bărbat în telefon. Tânărul din Galaţi a fost imobilizat şi trimis la Psihiatrie

Scandal de proporţii în Galați. Un tânăr de 25 de ani și-a bătut iubita însărcinată pe holurile spitalului, după care a făcut un scandal monstru în secția de poliție. A fost imobilizat și internat la psihiatrie, pentru a se linişti. Autorităţile au deschis dosar penal și a fost emis și un ordin de protecţie împotriva lui.

de Adrian Obreja

la 08.06.2024 , 08:36

Sunt scenele şocante derulate în fața secției de poliție 3 din Galați. Individul a făcut scandal încă de când a fost găsit. Nici măcar nu au putut fi audiat de poliţişti. 

Agresorul se află la audieri, aici la secția 3 din Galați. De la secţie va fi dus la Spitalul de Psihiatrie până când se va liniști. După care va fi reținut 24 de ore.

Totul ar fi început ieri dimineaţă, când s-a dus la spital în vizită la iubita lui însărcinată. Au discutat câteva minute, după care a început să o lovească pe casa scării spitalului. Câțiva martori au sunat imediat la 112, iar fata a reușit să fugă în salon. 

Vezi și

Cei doi sunt împreună de aproximativ doi ani, iar bărbatul era gelos după ce ar fi găsit, în telefonul ei, numărul unui alt bărbat. După ce a agresat-o în spital a fost ridicat de poliţişti și a fost dus la audieri. 

Între timp au fost luate măsuri pentru protecţia tinerei însărcinate. Astăzi, bărbatul va fi audiat din nou, apoi va fi dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. 

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Şi-a bătut iubita însărcinată în spital, după ce a găsit numărul unui bărbat în telefon. Tânărul din Galaţi a fost imobilizat şi trimis la Psihiatrie