Antena Meniu Search
x

Video "Şi-au dat nişte pumni. Şi femeile alea s-au luat la bătaie". Conflict violent, în faţa copiilor, între două familii la Târgul de Crăciun: a intervenit Jandarmeria

Au uitat de spiritul sărbătorilor şi s-au luat la bătaie în faţa copiilor. Două familii n-au mai ţinut cont că sunt la Târgul de Crăciun şi şi-au împărţit pumni şi picioare sub privirile îngrozite ale celor mici. Motivul: una dintre familii a încercat să îşi urce copilul în carusel peste rând. Doar jandarmii au reuşit să-i despartă pe bătăuşi. Specialiştii spun că aglomeraţia şi lipsa de răbdare ne pot prinde într-un carusel de emoţii extreme.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 27.11.2022, 19:10

Vezi și

Copiii ţipă, şi nu de bucurie, în timp ce oamenii mari din jurul lor îşi împart pumni. Au venit la târgul de Crăciun să se bucure de magia sărbătorilor şi primesc o lecţie de violenţă. Cei şapte adulţi care se încaieră nu se sinchisesc însă de urletele speriate ale celor mici. Totul ar fi început după ce o familie ar fi încercat să-şi urce copilul în carusel peste rând. O greşeală de neiertat pentru părinţii altui copil.

Bătăuşii au dosar penal pentru lovire şi alte violenţe

"Copiii...că au intrat în faţă unii la alţii. Vor doi copii pe aceeaşi girafă, îţi dau un exemplu, ei dacă sunt nebuni. Eu am văzut că s-au luat la bătaie, am oprit caruselul şi le-am spus părinţilor să-şi ia copiii. Şi-au dat nişte pumni,  săracii...şi femeile alea s-au luat la bătaie", spune un angajat. Scandalagiii şi-au împărțit pumni, chiar sub privirile copiilor din carusel, până la sosirea jandarmilor. În faţa polițiștilor însă nu au vrut să depună plângere. Sunt cercetați, însă, pentru tulburarea ordinii şi liniștii publice.

În plus, bătăuşii au dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. Dincolo de urmările legale pentru adulţi, copiii vor rămâne cu o sperietură teribilă şi un model greşit de comportament. "Dacă tatăl meu atunci când are o nemulţumire sau este furios se simte îndreptăţit să urle sau să dea cu pumnul asta validează un astfel de comportament, prin urmare ce voi învăţa este că atunci când sunt eu într-o astfel de situaţie să mă simt îndreptăţit să-l lovesc pe celălalt", a declarat Olivia Petre, trainer în gestionarea conflictelor. Culmea, specialiştii spun că oamenii pot avea reacţii exagerate tocmai în locurile în care ar trebui să se simtă bine şi să se relaxeze. Şi asta din cauza aglomeraţiei şi a cozilor infernale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » "Şi-au dat nişte pumni. Şi femeile alea s-au luat la bătaie". Conflict violent, în faţa copiilor, între două familii la Târgul de Crăciun: a intervenit Jandarmeria