Antena Meniu Search
x

Video Două familii şi-au împărţit pumni şi picioare la Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Motivul: Care copil se dă primul în carusel

Două familii au uitat de atmosfera sărbătorilor de iarnă şi s-au luat la bătaie tocmai la Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Incidentul s-a întâmplat la caruselul pentru copii.

de Redactia Observator

la 27.11.2022, 08:27

Vezi și

Iar motivul este unul cât se poate de... copilăresc. Supărați că au fost nevoiţi să aştepte prea mult timp şi că era aglomerat la carusel, oamenii s-au luat la ceartă, pentru că fiecare își dorea ca propriul copil să ocupe primul locul liber.

Totul a degenerat în îmbrânceli, iar pe imaginile surprinse de un vizitator de la târg se pot vedea jandarmii care au intervenit pentru a liniști spiritele. Scandalul i-a determinat însă pe mulţi dintre vizitatorii târgului să renunţe la a mai aştepta ca cei mici să se dea în carusel. Oamenii şi-au luat copiii şi au plecat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Două familii şi-au împărţit pumni şi picioare la Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Motivul: Care copil se dă primul în carusel