Antena Meniu Search
x

De frica hoţilor, un florar din Sibiu a ajuns să doarmă într-un microbuz ca să-şi păzească sera. "Sunt luni de zile de când n-am dormit acasă"

Un vânzător de flori din judeţul Sibiu a ajuns să doarmă de luni de zile într-un microbuz, ca să-şi păzească sera, după ce a fost victima unui jaf în care hoţii i-au furat majoritatea uneltelor.

de Redactia Observator

la 19.10.2023, 15:24

De frica hoţilor, un florar din Sibiu a ajuns să doarmă într-un microbuz ca să-şi păzească sera. "Sunt luni de zile de când n-am dormit acasă"
De frica hoţilor, un florar din Sibiu a ajuns să doarmă într-un microbuz ca să-şi păzească sera. "Sunt luni de zile de când n-am dormit acasă" - Profimedia

Deşi furtul a avut loc în vara trecută, florarul nu are curajul să îşi lase sera nepăzită, pe timpul nopţilor, relatează Agerpres.

Bărbatul mărturiseşte că n-a mai dormit acasă de luni de zile

"Am adus un microbuz în care dorm. Sunt luni de zile de când nu am mai dormit acasă, în pat. Nu am ce face. Trebuie să îmi protejez munca", a spus Florin Opriţa.

Deşi furtul a avut loc în vara trecută, florarul nu are curajul să îşi lase sera nepăzită, pe timpul nopţilor.

"Am pornit cu sufletul deschis şi recunoscător pentru că viaţa mi-a dat o a doua şansă. Doar că, vara trecută, într-o noapte, am fost călcat de hoţi. Mi-au furat majoritatea uneltelor şi o roabă. Am fost dezamăgit, dar am ales să merg mai departe", a povestit Florin Opriţa.

Florin Opriţa este unul dintre producătorii locali care îşi comercializează produsele în Piaţa Volantă Transilvania şi vinerea în curtea Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » De frica hoţilor, un florar din Sibiu a ajuns să doarmă într-un microbuz ca să-şi păzească sera. "Sunt luni de zile de când n-am dormit acasă"