Antena Meniu Search
x

Sindicatul Poliţiştilor - Sidepol se plânge de lipsa tonerelor și a săpunului, la IPJ Buzău: "Lipsesc cu desăvârşire"

Sindicatul Poliţiştilor - Sidepol publică, luni seară, o fotografie cu o maşină de scris şi acuză Serviciul Logistic din IPJ Buzău că nu-şi îndeplineşte atribuţiile, iar de două săptămâni tonerele lipsesc cu desăvârşire.

de Redactia Observator

la 04.03.2024, 21:48

mașină de scris
Sindicatul Poliţiştilor - Sidepol se plânge de lipsa tonerelor și a săpunului, la IPJ Buzău: "Lipsesc cu desăvârşire" - Facebook

"Echipamente de scris  la IPJ Buzau, ediţia 2024! IPJ Buzău a reactivat echipamentele «moderne» de tehnoredactare din dotare. În perioada 15.12.2023-20.01.2024 lucrătorii din cadrul IPJ Buzău au printat pe unde au putut documentele uzuale pentru că s-a omis achiziţionarea materialelor necesare....", au scris, luni, pe Facebook sindicaliştii Sidepol, publicând o fotografie cu o maşină de scris. 

Potrivit acestora, urmare a intervenţiei Sidepol, conducerea Serviciului Logistic, la îndemnul conducerii unităţii, a mai găsit câteva tonere.

"Minunea nu a durat mult.......de circa 2 săptămâni lipsesc cu desăvârşire tonerele!!! Sincer, dat fiind faptul că şeful Serviciului Logistic a fost premiat cu salariu de excelentă în procent şi cuantum deloc de neglijat, ne-am fi aşteptat ca acest lucru să fie motivant şi nu să-şi depăşească atribuţiile, măcar să le efectueze pe cele minime", au mai scris sindicaliştii.

Sindicatul Poliţiştilor se referă şi la lipsa materialelor igienico-sanitare

"Să mai întrebăm de distribuirea materialelor igienico-sanitare? Oare din vară să mai fi fost distribuit colegilor de pe la posturile de poliţie vreun săpun lichid?! În timp ce la Logistic se respectă cu sfinţenie fişa postului fara ca vreun lucrător să ia în primire o parte din activitatile altor colegi mai împovăraţi s-a găsit soluţia detaşării din operativ, în schimb din operativ dacă îndrăzneşti să spui că o activitate nu intră în atribuţiile din fişa postului eşti din start câştigătorul unui control de la  «împărăţie»", au mai transmis sindicaliştii.

Aceştia îşi îndeamnă colegii cărora le lipseşte tonerul "să caute în magazii maşinile de scris şi să se apuce de treabă". "Scopul  structurilor suport este acela de a sprijini poliţiştii operativi, însă la Buzău se pare că e invers", au mai transmis sindicaliştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că atacul Iranului asupra Israelului va escalada într-un conflict la scară largă?

Observator » Evenimente » Sindicatul Poliţiştilor - Sidepol se plânge de lipsa tonerelor și a săpunului, la IPJ Buzău: "Lipsesc cu desăvârşire"