Antena Meniu Search
x

Snopit în bătaie după ce a pierdut câteva animale. Un cioban de la o stână din Dolj a ajuns la spital, după "corecţia" aplicată de proprietar

Un bărbat, angajat ca îngrijitor la o stână din județul Dolj, a fost snopit în bătaie de proprietar după ce ar fi pierdut câteva animale. Individul agresiv a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

de Redactia Observator

la 29.06.2023, 13:50

- Shutterstock

Potrivit IPJ Dolj, din cercetări s-a stabilit că, duminică seara, un bărbat de 48 de ani din comuna Cetate, angajat ca îngrijitor la o stână de animale din satul Golenţi, pe fondul pierderii unor animale aflate în supraveghere, ar fi fost lovit în repetate rânduri cu pumnii şi picioarele de un bărbat de 50 de ani, proprietarul stânei.

Bătut cu pumnii şi picioarele după cee a pierdut câteva animale

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în urma examinării medico-legale s-a apreciat că leziunile produse i-au pus în primejdie viaţa.

În baza probatoriului administrat, bărbatul de 50 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj, potrivit Mediafax.

Acesta va fi prezentat joi Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat în vederea luării unei măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Snopit în bătaie după ce a pierdut câteva animale. Un cioban de la o stână din Dolj a ajuns la spital, după "corecţia" aplicată de proprietar