Antena Meniu Search
x

Șoc în cazul tragediei de la Ghioroc: BMW-ul care a plonjat în lac nu era condus de Adelina, ci de iubitul ei! Băiatul nu avea permis şi a fost reţinut (Video)

Răsturnare de situaţie în cazul tragediei de la Arad, în care două fete din Orțișoara, Laura şi Adelina, au murit înecate după ce BMW-ul în care se aflau a plonjat în Lacul Ghioroc.

Răsturnare de situaţie în cazul tragediei de la Arad, în care două fete din Orțișoara, Laura şi Adelina, au murit înecate după ce BMW-ul în care se aflau a plonjat în Lacul Ghioroc.

Tragedia a avut loc în urmă cu zece zile, singurii supravieţuitori ai accidentului fiind doi tineri, de 18 respectiv 27 de ani, care s-ar fi aflat pe locurile din spate ale maşinii. 

Articolul continuă după reclamă

Adelina și Laura, de 24 și 26 de ani au murit înecate.

Dacă până acum s-a crezut că la volanul maşinii s-a aflat Adelina Stângaciu, în urma cercetărilor s-a stabilit că bolidul a fost condus, de fapt, de iubitul fetei, în vârstă de 18 ani, care nu avea permis! 

Iniţial, băieţii au declarat că stăteau amândoi în spate, însă, după ce au apărut imeginile de pe camerele de supraveghere, au schimbat declaraţiile.

Se pare că Adelina a făcut schimb de loc cu iubitul ei, undeva pe drum.

Acesta a fost dus în arestul IPJ Arad și este acuzat de ucidere din culpă.

„În baza probatoriului administrat, s-a stabilit că în noaptea de 20 mai, tânărul de 18 ani, din Orțisoara s-ar fi aflat la volanul autoturismului pe care l-ar fi condus și al cărui control l-ar fi pierdut, rasturnându-de în Lacul Ghioroc”, transmite IPJ Arad.

Reamintim că o tragedie s-a petrecut la Ghioroc, după ce un BMW cu 4 persoane la bord, 2 fete și 2 băieți, a plonjat în lac. Fetele au murit la spital, iar băieții au reușit să iasă din mașină, în timp autoturismul ce se scufunda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Evenimente » Șoc în cazul tragediei de la Ghioroc: BMW-ul care a plonjat în lac nu era condus de Adelina, ci de iubitul ei! Băiatul nu avea permis şi a fost reţinut (Video)