Antena Meniu Search
x

Şofer beat din Suceava, salvat de poliţişti după ce s-a răsturnat cu tractorul în şanţ. Piciorul bărbatului era imobilizat sub utilaj

Un bărbat din comuna Şerbăuţi, Suceava, a fost salvat de nişte poliţişti care patrulau în zonă, după ce a rămas cu piciorul imobilizat sub tractorul său. Tractoristul s-ar fi răsturnat în şanţ după ce a pierdut controlul utilajului, însă nu a suferit nicio leziune gravă. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice sau testatea cu aparatul etilotest, recunoscând că a consumat alcool înainte de a se urca la volan.

de Redactia Observator

la 18.05.2023, 16:53

- newsbucovina

Miercuri seara un echipaj al Poliție Rurală Bălcăuți, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DJ209 D pe raza comunei Calafindești, a văzut în șanțul din partea dreaptă un tractor răsturnat, iar șoferul a fost găsit în cabină având piciorul drept imobilizat între tractor și pământ, relatează newsbucovina.ro.

Polițiștii au reușit să îl salveze pe bărbatul din Șerbăuți, iar piciorul drept al acestuia a fost eliberat, fără a suferi răni grave. Tractoristul a fost scos din cabina tractorului pe ușa din stânga, iar acesta a declarat că a suferit leziuni ușoare la mâna dreaptă, în momentul în care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat cu tractorul în șanțul din partea dreaptă.

Polițiștii au constatat că bărbatul avea halenă alcoolică

I s-a solicitat testarea cu aparatul etilotest, dar acesta a refuzat, după care a fost condus la Spitalul de Boli Cronice Siret unde în prezența medicului de gardă a refuzat și prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul a primit îngrijirile medicale necesare, neavând nevoie de fie internat.

Bărbatul a recunoscut că a consumat mai multe beri, după care s-a îndreptat spre locuința socrilor săi, moment în care a pierdut controlul direcției de mers, apoi a intrat în șanțul din partea dreaptă unde s-a răsturnat pe laterala dreaptă.

Polițiștii fac cercetări penale pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, din moment ce şoferul a refuzat analizele de sânge pentru testatea nivelului de alcool din corp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Şofer beat din Suceava, salvat de poliţişti după ce s-a răsturnat cu tractorul în şanţ. Piciorul bărbatului era imobilizat sub utilaj