Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şofer de autobuz din Constanţa, surprins glisând ecranul telefonului în timp ce se afla în trafic. „La puşcărie cu el”

Un şofer de autobuz din Constanţa a fost surprins de un călător cu nasul în telefon şi glisând ecranul, în timp ce se afla în trafic şi făcea manevre de schimbare a bandei. Bărbatul nu este atent deloc la trafic şi nici nu îşi ridică ochii din telefon.

de Redactia Observator

la 30.03.2022 , 13:35

Potrivit replicaonline, imaginile au fost surprinse la Poarta 1, chiar în momentul în care șoferul făcea manevra de întoarcere la capăt de linie. O zonă destul de aglomerată şi preferată de turişti pentru că se află în zona falezei şi a Cazinoului.

Fără îndoială, bărbatul va trebui să dea explicaţii acum atât şefilor săi, cât şi poliţiştilor. Pe lângă amendă, acesta riscă să rămână şi fără permis pentru 30 de zile.

După ce imaginile aufost făcute publice, un internaut s-a arătat revoltat şi cere ca astfel de şoferi să ajungă în spatele gratiilor. „La puşcărie cu astfel de şoferi care pun în pericol viaţa zecilor de călători. Poliţia ar trebui să se autosesizeze altfel este părtaţă şi vrea să muşamalizeze acest caz”.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Şofer de autobuz din Constanţa, surprins glisând ecranul telefonului în timp ce se afla în trafic. „La puşcărie cu el”