Antena Meniu Search
x

Video Şofer de Porsche, rămas cu maşina blocată în noroi, pe un drum forestier din Buzău. Familia cu trei copii, salvată de jandarmi şi voluntari

Recuperaţi după ce au rămas blocaţi cu autoturismul în noroi. O familie formată din doi adulţi şi trei copii a fost salvată de jandarmii montani, pompieri, angajaţi ai Primăriei Bozioru şi voluntari, după ce a rămas blocată cu vehiculul pe un drum forestier din judeţul Buzău. Oamenii se aflau în zonă pentru a vizita obiective turistice.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 25.04.2023, 09:04

Vezi și

''În urma unui apel la 112, jandarmii au fost anunţaţi despre faptul că un autoturism a rămas blocat în noroi pe un drum forestier din apropierea localităţii Buduile/Bozioru, fiind vorba despre 2 adulţi şi 3 copii care, după vizitarea unor obiective turistice din judeţul Buzău, încercau să se întoarcă acasă, în Bucureşti. Deşi traseul indicat de aplicaţia de navigaţie a fost respectat, autoturismul nu a mai putut înainta, existând pericolul de a rămâne în sălbăticie după lăsarea întunericului'', a anunţat, marţi, Jandarmeria Română.

Jandarmii montani au ajuns acolo în scurt timp, împreună cu reprezentanţi ai ISU Buzău, reprezentanţi ai administraţiei publice locale a comunei Bozioru, precum şi voluntari din localitate, această echipă reuşind să scoată autoturismul din noroi.

Fără a avea nevoie de îngrijiri medicale, membrii familiei au reuşit astfel să îşi continue deplasarea, în siguranţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Şofer de Porsche, rămas cu maşina blocată în noroi, pe un drum forestier din Buzău. Familia cu trei copii, salvată de jandarmi şi voluntari