Antena Meniu Search
x

Şofer de TIR din Bihor adus cu izoleta la spital, după ce s-a întors din Italia şi a făcut febră (video)

Un şofer de TIR din Bihor a fost adus cu izoleta la spital, după ce s-a întors din Italia şi a făcut febră. Şoferul era acasă, autoizolat, dar a chemat salvarea.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 09.03.2020, 14:04

Şofer de TIR dus la spital cu izoleta Vezi și
  • Acesta este primul şofer de TIR care vine din Italia şi ajunge la spital cu izoleta.
  • Şoferul se autoizolase la domiciliu.

Un şofer de TIR din Bihor a fost adus cu izoleta la spital, după ce s-a întors din Italia şi a făcut febră. Şoferul era acasă, autoizolat, dar a chemat salvarea.

Un Şofer de TIR care a tranzitat Italia şi a revenit în România de câteva zile a fost adus la spitalul din Oradea, la boli infecţiose, cu izoleta, după ce a chemat salvarea acasă. Bărbatul, care are aproximativ 50 de ani, se autoizolase după ce revenise în ţară.

Luni de dimineaţă, şoferul a făcut febră şi s-a speriat. A sunat la 112 şi a anunţat ce simptome are şi de asemenea a spus că vine din Italia.

Dintre toţi românii care tranzitează Peninsula, şoferii de TIR sunt aproape singurii care nu au fost plasaţi în carantină de către angajatorii lor. Şi asta pentru că şi aşa e dificil să găsească camionagii pentru curse pe distanţe lungi şi dacă i-ar carantina pe şoferi, ar cădea efectiv transportul internaţional.

Şoferul dus la Oradea la spital va fi testat şi până la aflarea rezultatelor va fi ţinut izolat, în incinta unităţii medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Şofer de TIR din Bihor adus cu izoleta la spital, după ce s-a întors din Italia şi a făcut febră (video)