Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şofer de TIR mort în Lugoj, după ce s-a electrocutat. Tânărul de 35 de ani a atins un cablu electric cu bena camionului

Tragedie, vineri dimineaţă, în curtea unei firme din Lugoj. Un tânăr în vârstă de 35 de ani, șofer de TIR, și-a pierdut viața după ce a descărcat camionul. Potrivit celor de la IPJ Timiș, nenorocirea s-a produs după ce bena vehiculului a atins un cablu electric.

de Redactia Observator

la 23.08.2024 , 13:20

Şofer de TIR mort în Lugoj, după ce s-a electrocutat. Tânărul de 35 de ani a atins un cablu electric cu bena camionului - lugojinfo.ro

Din nefericire, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Echipajul de prim ajutor a încercat să îl resusciteze pe bărbat, însă fără rezultat, constatând decesul tânărului.

"La data de 23 august a.c., în jurul orei 09:27, polițiștii municipiului Lugoj au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost electrocutat. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 35 de ani, care după ce ar fi descărcat bena camionului la o societate comercială, ar fi atins un cablu electric cu bena, electrocutându-se. Echipajul medical prezent la fața locului a efectuat manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, constatând decesul persoanei. În continuare, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă și continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", a transmis IPJ Timiş.

Filmul tragediei. Tânărul s-a stins sub ochii soției

Articolul continuă după reclamă

Potrivit jurnaluștilor locali, tânărul de 35 de ani conducea un automarfar cu care transporta praf ceramic pentru o fabrică de la marginea orașului Lugoj. Imediat după ieșirea din fabrică, bărbatul a oprit în mijlocul drumului pentru a curăța bena autocamionului. Din nefericire, bărbatul nu a observat că deasupra benei se afla o rețea de cabluri electrice. Martorii susțin că, într-o fracțiune de secundă, când bena a atins cablurile, s-a auzit o bubuitură, iar tânărul a căzut secerat la pământ, scrie lugojinfo.ro. Soția șoferului, care îl însoțea, a sunat disperată la 112 și, în câteva minute, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare și pompieri. Din păcate, după aproape o oră de manevre de resuscitare, echipajele au declarat decesul.

Cazul a fost preluat de poliție, iar ITM Timiș a trimis la Lugoj o echipă care să verifice exact împrejurările în care s-a produs această nenorocire.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Şofer de TIR mort în Lugoj, după ce s-a electrocutat. Tânărul de 35 de ani a atins un cablu electric cu bena camionului